Започнете вашата покер кариера с безплатните $50 от PokerStrategy.com

Покера става все по-популярен както по света, така вече и в България. Все повече хора си докарват допълнителни доходи от покер, а за някои дори това професия.


PokerStrategy.com е онлайн покер училище, което ви дава възможност да се научите да играете покер с безплатен начален капитал от $50.

онлайн покер

За да получите безплатния начален капитал, е нужно:

  1. Да се регистрирате в сайта.

  2. Да преминете теста от 20 въпроса
    За да го преминете успешно, преди това трябва да прочетете 3 статии, в които е написана стратегия за игра според покер специалистите на PokerStrategy.com, която би ви донесла успех по масите след това.

  3. Избирате зала, в която да ви бъдат преведени $50 начален капитал.
    След като изберете зала, трябва да я свалите и да се регистрирате в нея с потребителско име и парола и да въведете вашите имена и адрес, както е обяснено в сайта.

  4. Въвеждате потребителското име(screen name) от покер залата, в покерстратеджи, за да могат след одобрение да ви преведат парите по сметката и да започнете да играете.

    Съвети:
    • За теста - Имате само няколко опита да преминете теста. Ако не успеете, няма да можете да получите началния си капитал. Затова е препоръчително(даже задължително, ако желаете да печелите от покер) да прочетете статиите със стратегии за игра.
    • За печалба - След като получите началния капитал, за да печелите от онлайн покер в дългосрочен план, е препоръчително да се придържате към някоя от тези стратегии за игра. Изберете една от тях и се старайте да играете по начина описан в статията.

    онлайн покер